Ga naar hoofdinhoud

PWP wordt Arntz van Helden

Het Amsterdamse schade-expertisebureau PWP, gespecialiseerd in Transport/Goederen schade, vervoerdersaansprakelijkheid, CAR/AVB en Regres, houdt op te bestaan. Per 1 januari  2015 worden de activiteiten van schade- PWP onder de vlag van Arntz  van Helden voortgezet door P. Peschier, R. Willemse en R. Gras. Hiermee breidt Arntz van Helden, onderdeel van Van Ameyde, niet alleen de capaciteit, maar ook de specialismen en het kantorennetwerk uit.

foto persbericht PWP AvH.jpg
Peter Peschier re (links), René van Dijk re (midden) en Rob Willemse re (rechts) ondertekenden op het hoofdkantoor van Arntz | van Helden in Rotterdam de overeenkomst tussen Arntz | van Helden en PWP.

René van Dijk, Algemeen Directeur van het technisch expertisebureau Arntz van Helden, licht deze uitbreiding toe: “PWP is gespecialiseerd in CAR/AVB- en transportschade. Met de uitbreiding voegen wij Transport/Goederen inclusief vervoerdersaansprakelijkheid en Regres, toe aan onze expertiseproducten, te weten casco voor de zee-, binnen- en pleziervaart, maritieme aanbouw & garantie, landmaterieel, CAR/Property All Risks, machinebreuk en elektronica/computers. Kantoor Amsterdam is bovendien een welkome aanvulling op ons kantorennetwerk, gezien ons streven naar meer geografische spreiding.”

De vestiging in Amsterdam blijft gehuisvest aan de Baden Powellweg 283, 1069 LH Amsterdam. De telefoonnummers van de medewerkers blijven eveneens ongewijzigd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer