Ga naar hoofdinhoud

RedPrairie breidt TMS verder uit

RedPrairie, leverancier van optimalisatieoplossingen voor producenten, logistieke dienstverleners en winkelbedrijven integreert zijn Fleet, Parcel en Collaboration Portal in de Transportation Management-suite. Daarmee biedt de suite nu ook routeplanning, beheer van voertuigen, bestuurders en middelen, en bredere ondersteuning van intern transport en derdenlogistiek.

dsv“De uitbreiding op onze Transportation Management-suite maakt dit product nog beter”, zegt Tom Kozenski, vicepresident productstrategie bij RedPrairie. “Tot nu toe moeten bedrijven verschillende oplossingen inzetten om ieder aspect van hun transportbeheer te ondersteunen. Deze nieuwe versie biedt klanten een geïntegreerde oplossing voor alle transportmethoden, van zee- en luchtvervoer tot spoor, met een eigen wagenpark of met 3PL-dienstverleners of pakketdiensten.”

Het TMS van RedPrairie biedt functionaliteit voor alle transportactiviteiten, inclusief GPS-tracking, communicatie met de chauffeurs, planning en scheduling, pakketdiensten en samenwerking met klanten, leveranciers en vervoerders. De Transportation Management-suite biedt wereldwijde ondersteuning voor binnenkomend en uitgaand transport voor internationale en nationale vervoersactiviteiten. Het is wereldwijd de enige oplossing waarin fleet- en parcel-management geïntegreerd is.

De fleet- en parcel-oplossing van RedPrarie voorziet in op maat te maken gebruikersprofielen en -schermen, ingebouwde rapportages en elektronische vervoersdocumenten. Ook biedt het systeem één planningomgeving voor interne beleveringen tussen distributiecentra en 24-uurs-levering aan klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer