Ga naar hoofdinhoud

Twee Renaults T460 lowdeck voor Klomp

Klomp Transport, gespecialiseerd in verplaatsing van stacaravans, chalets en woonwagens, heeft twee Renault T 460 Lowdeck trekkers toegevoegd aan het transportmaterieel. De trucks komen in onderhoud bij Renault Trucks-dealer Harbers Trucks in Harderwijk.

Renault Trucks T Klomp_1_lowresBrandstofefficiency is een van de prioriteiten bij Klomp Transport. Met de nieuwe Euro 6-motor en geautomatiseerde Optidriver versnellingsbak verwacht Mike Otten, financieel directeur in het familiebedrijf, goede verbruiksresultaten te behalen. “We hebben gekozen voor Renault Trucks vanwege het totaalplaatje”, vertelt hij. “Een robuust chassis, betrouwbare aandrijflijn en mooi afgewerkte cabine. Die is gestroomlijnd en compact gedimensioneerd, wat voor ons goed uitkomt omdat we veel moeten manoeuvreren op campings en parken. Ik was verrast door de binnenruimte, met mijn twee meter lengte kan ik er gemakkelijk rechtop staan.”

Bijzonderheden aan de trucks betreffen verder extra elektrische aansluitingen voor onder meer een elektrische lier, breedteborden en werklampen. Door de laag geplaatste koppelschotel in combinatie met de speciale semi- en euro diepladers van Klomp Transport kunnen de Renault T-trucks voor elke opdracht ingezet worden. “De grootste woonwagen die we tot nu toe hebben vervoerd was 18 meter lang, 6 meter breed en 6 meter hoog. Dat vergt wel het nodige van de vrachtwagencombinatie. Een Lowdeck is zeker geen standaard aanschaf maar Renault Trucks kon Renault Trucks T Klomp_3_lowrestoch verrassend snel leveren. Bij Harbers Trucks, waar de trucks zijn afgeleverd, is goed meegedacht over spuitwerk en technische opbouw.”

Klomp Transport is de gespecialiseerde vervoerder in stacaravans, chalets en woonwagens in Nederland. In 1968 werd de eerste caravantrailer aangeschaft. Naast binnenlands transport verzorgt het bedrijf ook verplaatsing van mobiele recreatiewoningen naar de buurlanden, tot aan Noorwegen en Oostenrijk toe. Om maatwerk tot op de standplaats te kunnen bieden, gaat op de trailers vaak ook een tractor mee die is aangepast voor het afhalen, plaatsen en stellen van de stacaravans. Tot het dienstenpakket behoort verder demontage, montage en aansluiting van nutsvoorzieningen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer