Rendabele werkplaatsinrichting bij Autec-VLT • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Rendabele werkplaatsinrichting bij Autec-VLT

Met een complete remmentest in max 8 minuten, snel en efficiënt werken met de heavy duty versnellingsbakkrik en dè succesvolle draadloze mobiele hefkolommen, zijn de basis elementen aanwezig voor een bedrijfszekere inrichting met maximale uptime garantie en de laagste exploitatiekosten. Autec-VLT laat dat zien op Transport Compleet.

Tijdens Transport Compleet laat Autec-VLT de bezoeker kennis maken met de nieuwe standaard op het gebied van APK1 remmentestbanken . Een complete remmentest voor een 3-assig voertuig voert men in maximaal 7 tot 8 minuten uit. De innovatieve compacte LKW remmentestbank met lift meet snel en nauwkeurig en past veelal in bestaande uitsparingen in de werkplaatsvloer. De compacte remmentestbank is geschikt voor bestaande VLT14003T2 en VLT14007T2 uitsparingen, maar ook – onder andere – voor bestaande SH-8 (remmentestbank met Windows XP aansturing) en IW7 uitsparingen. Uiteraard geldt ook op deze nieuwe series standaard 10 jaar/50.000 beremmingen garantie op rollen/rolbekleding.

Flexibel en kosten efficiënt in gebruik , eenvoudige bediening , duurzaam en direct uit voorraad leverbaar zijn de sleutelwoorden voor het succes van alle mobiele hefkolommen. Dankzij de stabiele draadloze verbinding, industriële accu’s en verstelbaar vorkenbord zijn de mobiele hefkolommen van Autec-VLT zeer flexibel in te zetten. De mobiele hefkolommen zijn verkrijgbaar met hefvermogens van 5500 kg, 7500 kg en 8500 kg per kolom. Bezoek Autec-VLT tijdens Transport Compleet en ervaar live de voordelen van onze hypermoderne betrouwbare no-nonsense oplossingen.

Optimaal gebruiks- en bedieningsgemak in combinatie met een duurzaam industrieel ontwerp kenmerken de heavy duty versnellingsbakkrik. De telescopische versnellingsbakkrik is voorzien van een 3-dubbele bedieningsfunctie : pneumatisch/hydraulische bediening voor het snel heffen en dalen van de last tot 2,1 meter hoog. De heavy duty versnellingsbakkrik is eenvoudig op de luchtdruk van de werkplaats aan te sluiten; handmatige bediening voor grofstelling onder het voertuig of voor als er geen perslucht voor handen is en voetbediening voor precisie afstemming. De heavy duty versnellingsbakkrik is voorzien van een verstelbare bovenplaat.

De toegevoegde waarde in klantadvies (indeling/routing) die Autec-VLT biedt  voor hefbruggen en het inrichten van een APK keurstation en/of –straat ligt op een hoog niveau. De hoge kwaliteit en bedrijfszekere producten in combinatie met de service overeenkomsten met verlengde garantie tot maximaal 10 jaar garandeert de  gebruiker de laagste exploitatiekosten . Autec-VLT staat op stand 442.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer