Ga naar hoofdinhoud

Shoppen voor een DAF in Parijs

DAF Trucks heeft een nieuw, state-of-the-art dealerbedrijf in het zuiden van Parijs geopend. De opening van DAF Trucks Paris in Massy wordt in 2019  gevolgd door de start van een tweede nieuwe dealer in het noorden van Parijs.

De nieuwe vestiging van DAF Trucks Paris in Massy ligt strategisch: in de buurt van de toonaangevende logistieke centra Orly en Rungis én langs belangrijke nationale en internationale transportroutes.

Het pand van de nieuwe Parijse DAF-dealer is 3.300 m2 groot, kent een verkoopafdeling voor zowel nieuwe als gebruikte trucks en omvat verder 11 servicestations die uitgerust zijn met de meest geavanceerde apparatuur. Ook biedt DAF Trucks Paris een uitstekende onderdelenvoorziening en een compleet pakket diensten van PACCAR Financial aan. Het team van de nieuwe dealer in Massy wordt geleid door Lionel Bozian, voormalig Sales Director van DAF Trucks France. Zijn team streeft ernaar klanten de hoogste kwaliteit en de beste persoonlijke ondersteuning te geven.

“De nieuwe dealer DAF Trucks Paris betekent een belangrijke uitbreiding van ons professionele dealernetwerk in Frankrijk”, stelt Richard Zink, lid van de Raad van Bestuur van DAF Trucks en verantwoordelijk voor marketing en sales. “De vestiging ligt strategisch ten zuiden van de stad en verleent niet alleen uitstekende service aan DAF-klanten uit de Parijse regio, maar ook aan alle transporteurs die de stad op hun internationale routes passeren. De opening van DAF Trucks Paris is belangrijk om het succes van DAF in Frankrijk verder te vergroten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer