‘Snelst groeiende trailermerk van NL’ ook aanwezig in Gorinchem • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

‘Snelst groeiende trailermerk van NL’ ook aanwezig in Gorinchem

LeciTrailer werd door Truck & Trailer Groep Gomes tijdens Transport Compleet in Hardenberg gepresenteerd en nu al claimt TTGG dat LeciTrailer het ‘snelst groeiende trailermerk van NL’ is.

Op Transport Compleet in Hardenberg werd een drie-assige boxoplegger met een TRIDEC besturing. Mede door de hoge kwaliteit van de trailer, de traditionele bouwwijze, de specialisatie in Nederland op gebied van distributie uitvoeringen, de gunstige prijsstelling en de korte levertijden heeft LeciTrailer een geweldige start gemaakt in Nederland. Niet alleen de verkoopcijfers liegen er volgens TTGG niet om, er is ook veel interesse getoond vanuit transporteurs die de winkeldistributie in Nederland verzorgen. LeciTrailer is hierdoor het snelst groeiende trailermerk in Nederland.

LeciTrailer is een fabrikant die nog heel flexibel is en waarbij zeer veel ruimte is voor de klantwensen. In juni is er al een fabriekstrip geweest waarbij zeer prominente winkeldistributie vervoerders kennis hebben gemaakt de kwaliteit en het proces van bouwen. Tijdens deze trip hebben de vervoerders hun input gegeven waaraan hun trailers moeten voldoen. Deze input zal worden uitgevoerd in de standaard Nederland uitvoeringen van de distributie opleggers.

Op Transport Compleet in Gorinchem zal LeciTrailer aanwezig zijn met een drie-assige koeloplegger. De trailer heeft een gegalvaniseerd chassis. Daarnaast produceert LeciTrailer de wanden in een eigen panelenfabriek. De wanden worden nat-in-nat verlijmt. Een proces dat alleen wordt toegepast in het ‘hogere segment’’ LeciTrailer maakt daarnaast alleen gebruik van A-componten zoals SAF, BPW, VALX, Wabco, Knorr etc. Voorts is LeciTrailer gespecialiseerd is TRIDEC gestuurde enkel- , twee- en drie-asssige schuifzeil-, box- en koelopleggers met en zonder TRIDEC besturing en alle varianten LZV-uitvoeringen.

Truck en Trailer Groep Nederland, bestaande uit meerdere partners, zal op twee plekken aanwezig zijn op Transport Compleet in Gorinchem. Partners Truck & Trailer Groep Rijnmond, en Truck & Trailer Groep Gomes en Rugee zijn prominent aanwezig met een stand voor de  promotie van service en onderhoud aan alle merken Trucks en Trailers, Truck en Trailer onderdelen verkoop en verkoop van Trailers van de merken LeciTrailer(stand 106), Kögel ( stand 108) en ROJO.

Partners Truck & Trailer Groep Rijnmond en Trucks & Trailer Groep Gomes zijn tevens officieel dealer van Kögel en zullen ook aanwezig zijn op de Kögel stand.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer