Ga naar hoofdinhoud

Spaansen Groep kiest voor Logi-App

De Spaansen Groep uit Winkel heeft na een intensieve selectieperiode gekozen voor de boordcomputer-app van Logi-App uit Ridderkerk. De Logi-App is een belangrijk onderdeel van een omvangrijk automatiseringstraject waarin alle voertuigen proactief zullen worden aangestuurd.

Spaansen is actief op meerdere gebieden zoals grondstoffenwinning en vervoer, productie en transport van betonnen prefab bouwsystemen, handel en transport van tuin- en bestratingsartikelen. Ze beschikt over eigen binnenvaart- en zeeschepen, meerdere loswallen, een grindzeverij, een betonfabriek in Harlingen en diverse vestigingen met tuin en bestratingsmaterialen. Het vervoer over de weg, voor de eigen organisatie en daarnaast ook voor derden, vindt plaats met een vloot van meer dan 100 voertuigen.

Om de effectieve inzet van alle voertuigen te verhogen is een ICT-project gestart. Alle systemen worden zo ingericht dat in een dynamisch samenspel van ordermanagement, transportplanning en voertuiginformatie het mogelijk wordt snel op verstoringen en aanvragen in te spelen. Om dit te realiseren is een flexibel boordcomputer systeem op alle voertuigen absolute noodzaak. Het systeem moet in staat zijn alle activiteiten van Spaansen te ondersteunen. De Logi-App heeft zich bewezen door zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid op een laagdrempelig platform.

De Logi-App is al enige tijd actief op alle voertuigen van de Spaansen en de komende tijd zal de functionaliteit van de app steeds verder worden verdiept. Naast integratie van de planning maakt Spaansen ook gebruik van andere functies van de Logi-App zoals urenregistratie, downloaden van tachograafgegevens en rijstijlanalyse.

Logi-App is sinds 2011 aanbieder van een boordcomputeroplossing als smartphone app die bij een steeds grotere groep van bedrijven ingezet wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer