Ga naar hoofdinhoud

Van Spreuwel kiest voor Mendrix

?

Van Spreuwel Transport uit Eindhoven heeft na een uitgebreide voorselectie voor MendriX TMS als vervanging van hun huidige transport software gekozen. Van Spreuwel Transport is een grote speler in de logistieke sector en biedt met zowel transport als snelvervoer, distributie en twee  eigen op- en overslag terreinen een breed scala aan diensten.

?

Een uitgebreid dienstenportfolio vraagt volgens Mendrix om een TMS waarmee probleemloos geschakeld kan worden. Er moet zowel speciaal transport als distributie én consumentenleveringen gepland kunnen worden . MendriX is trots Van Spreuwel Transport nu tot haar klanten te mogen rekenen.

 

Van Spreuwel Transport is de vaste  transporteur van diverse grote bedrijven en vele webshops. Het bedrijf is opgericht in 1992 en sindsdien enorm gegroeid. Naast transport is Van Spreuwel Transport een van de besten in distributie, op- en overslag én ingehaakt op de groei van webshops door specialisatie in consumentenleveringen met 24-uurs levering in zowel Nederland als België.

MendriX is een softwareleverancier voor transport en koerier met een compleet TMS inclusief mobiele oplossingen. Met bijna 20 jaar ervaring zijn zij dé specialist op het gebied van transport management software systemen en uitgegroeid tot dé marktleider die dagelijks duizenden logistieke operaties ondersteunt.

Eén reactie op “Van Spreuwel kiest voor Mendrix

  • Bertens

    Allemaal leuk en interessant, maar mijn ervaring is dat Van Spreuwel zijn mooie beloften NIET waarmaakt. Slecht volgsysteem voor de klant en veel te late levering zonder melding vooraf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer