Ga naar hoofdinhoud

St vd Brink ontvangt BRC certificaat

Transportbedrijf St vd Brink is door TÜV Nederland gecertificeerd voor de BRC Storage and Distribution norm voor voedselveiligheid voor al haar locaties. Na de audit in februari 2016 op de verschillende vestigingen van St vd Brink, ontving op 21 april 2016 Alex van den Brink directeur van St vd Brink het BRC certificaat uit handen van Jaap-Jan Brugman, Business developer certificatie Agrifood van TÜV Nederland.

v.l.n.r.: Henk Jan Schuiteman, Jaap-Jan Brugman, Alex van den Brink, Hedde Cazemier
v.l.n.r.: Henk Jan Schuiteman, Jaap-Jan Brugman, Alex van den Brink, Hedde Cazemier

Als betrokken en innovatieve familieonderneming blijft St vd Brink de voedselveiligheid en de klant centraal stellen en continue verbeteren. Ook TÜV Nederland bevestigt deze statements met het BRC Storage and Distribution certificaat.

Omdat St vd Brink graag haar klanten ontzorgt heeft St vd Brink besloten om hun klanten hier nog meer zekerheid over te geven, met het BRC Storage and Distribution certificaat. Een geaccepteerde norm voor opslag en distributiebedrijven actief met levensmiddelen die iets zegt over het managementsysteem, de inrichting van gebouwen en transportmiddelen en hygiëne regels voor het personeel.

Henk Jan Schuiteman kwaliteitsmanager van St vd Brink heeft samen met Hedde Cazemier en collega´s van CKBadvies uit Donkerbroek energie gestoken in St vd Brink om te helpen bij het nieuwe kwaliteitssysteem voor al haar locaties. De soepel verlopen audit door TÜV Nederland heeft dit bevestigd. Hiermee is St vd Brink nog beter voorbereid op de toekomst.

St vd Brink is zeer te spreken over de samenwerking met TÜV Nederland voor de BRC storage and Distribution certificering. Henk Jan Schuiteman: “Met de hygiënecode die we tot voor kort hadden, was er wel een basis voor de voedselveiligheid. Met de BRC certificering zijn we toch weer een stap verder gekomen en voldoen wij aan het allerhoogste niveau wat binnen de retail wordt gevraagd. Natuurlijk heeft de voedselveiligheid voor ons de allerhoogste prioriteit, maar er waren tijdens invoering toch nog nieuwe zaken voor ons. We zijn nu weer helemaal klaar voor de toekomst.”

Jaap-Jan Brugman van TÜV Nederland is trots op St vd Brink dat zij in een relatieve korte tijd een nieuw goed werkend kwaliteitsysteem heeft ingevoerd. “Voor veel consumenten is voedselveiligheid een vanzelfsprekendheid. Binnen de audits die wij uitvoeren merken wij dat niet elk bedrijf deze vanzelfsprekendheid goed invult. Bij de betrokken familieonderneming St vd Brink merken we dit wel. Natuurlijk zijn er ook aanpassingen geweest in de werkwijze van St vd Brink, maar de basis is altijd goed geweest. Daarom verstrekken wij met vertrouwen het BRC certificaat voor Storage en Distribution aan St vd Brink.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer