Ga naar hoofdinhoud

Telesuper kiest voor Descartes ritplanning in de cloud

Online supermarkt Telesuper optimaliseert haar rittenplanningsproces en de klantenservice met de cloudgebaseerde Route Planner On-demand-oplossing van Descartes Systems Group.

“Om de snelle groei van onze business te kunnen bijbenen, waren we op zoek naar een technologische oplossing voor het automatiseren en optimaliseren van onze voertuigplanning”, zegt Nimmoo Adam, IT-manager bij Telesuper. “Descartes’ Route Planner On-demand helpt ons bij een efficiënter planningsproces door rekening te houden met onze middelen, bedrijfsregels, eisen van klanten en geografische informatie. Dankzij de naadloze mobiele integratie kunnen we bovendien de werkelijke prestaties meten ten opzichte van de optimale routes, en direct reageren op nieuwe opdrachten en verzoeken om zo onze klanten beter te bedienen.”

Descartes’ Route Planner On-demand is een eenvoudig te gebruiken, cloudgebaseerde oplossing met een snelle time-to-value. Het biedt veel voordelen voor snelgroeiende organisaties als Telesuper, met geavanceerde mogelijkheden voor rittenplanning, track-and-trace, het bepalen van verwachte levertijden, mobiele applicaties voor het verzamelen van proof-of-delivery-informatie en uitgebreide opties voor communicatie tussen chauffeurs en planners. Planners hebben met de overzichtelijke visuele userinterface meer inzicht in, en controle over dagelijkse routes van chauffeurs. Daarnaast kunnen zij hiermee de gehele dag door de status van de leveringen volgen en wijzigen. Doordat de oplossing in de cloud wordt aangeboden, ontlast deze de IT-afdeling van het beheer en onderhoud van de IT-infrastructuur en software-updates.

“Bijdragen aan het realiseren van de e-commercegroeiplannen en aan het kostenefficiënter en klantgerichter opereren van Telesuper, is precies waar Descartes voor staat”, zegt Paul Simon Thomas, Senior Vice-President of Sales voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika van Descartes. “Steeds meer toonaangevende retailers over de gehele wereld vertrouwen op onze software om ze te helpen bij innovatieve routeplanning en mobiele oplossingen om de koop- en leverervaring van hun klanten te transformeren en te differentiëren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer