Tesco beheert inkomende goederen met Transporeon • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Tesco beheert inkomende goederen met Transporeon

Tesco UK tekende onlangs een contract met de retailafdeling van Transporeon Group, Mercareon, voor een cloud-gebaseerde ‘Software as a Service’ oplossing. Met de toepassing kan de stroom van inkomende logistiek in alle distributiecentra van Tesco worden beheerd. De time slot managementoplossing zal in 35 Tesco faciliteiten in het Verenigd Koninkrijk het proces en de behandeling van inkomende goederen verbeteren. Ook zorgt de software voor betere transportvisualisatie. Het platform laat Tesco toe om eenvoudiger en kostenefficiënter transportorders toe te kennen aan een gesloten pool van vervoerders.

Het contract volgt op een succesvolle implementatie door Transporeon van een gelijkaardig time slot managementsysteem voor inkomende goederen in de centraal Europese distributiecentra van Tesco in Tsjechië, Hongarije, Polen en Slowakije.

De Tesco-software wordt momenteel ontwikkeld en zal live gaan in mei 2017. Het uitrollen van de oplossing moet in oktober 2017 volledig zijn afgerond. “Dit partnerschap helpt ons om de efficiëntie en productiviteit in ons distributienetwerk te verbeteren”, zegt John Steventon, hoofd van de primaire distributie bij Tesco PLC. “Duidelijke, nauwkeurige en betrouwbare informatie zal ervoor zorgen dat onze producten op de meest efficiënte manier naar onze winkels en onze klanten verspreid worden.”

Er waren twee belangrijke redenen om voor deze oplossing te kiezen: het is makkelijk te integreren met de bestaande IT-infrastructuur, en het bevat onboarding, advies en levenslange ondersteuning. Dat resulteerde in een op maat gemaakte oplossing voor Tesco. “We zijn verheugd om deze klantenrelatie naar een hoger niveau te tillen”, zegt David Williamson, Global Account Director bij Transporeon. “Onze logistiek- en retail specialisten beschouwen dit nog maar als de start van een langdurige samenwerking met Tesco UK. In de komende jaren willen we onze strategische relatie continu verbeteren en uitbreiden.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer