TomTom presenteert Go Professional navigatierange • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TomTom presenteert Go Professional navigatierange

TomTom kondigt zijn nieuwe TomTom Go Professional reeks aan, die speciaal is ontwikkeld om professionals te helpen bij het veiliger en efficiënter bereiken van hun bestemming. De nieuwe navigatiereeks bevat een Lifetime grote voertuigkaart die updates via Wi-Fi, op maat gemaakte routes die bestuurders naar POI’s voor trucks en (bestel)bussen stuurt, zoals tankstations en parkeerplaatsen. De TomTom Go Professional navigatiesystemen zijn compatibel met Siri en Google Now, wat het voor bestuurders mogelijk maakt om volledige toegang tot hun persoonlijke assistent te krijgen met hun smartphone veilig weggestopt, waardoor zij zich kunnen focussen op de weg.

De nieuwe TomTom Go Professional levert op maat gemaakte routes voor verschillende factoren die belangrijk zijn voor trucks, bussen of bestelbusjes, zoals gewicht, vracht en maximale snelheid, terwijl het bestuurders ook een realistische aankomsttijd geeft. De navigatiesystemen bevatten meer dan 50.000 tankstations, parkeerplaatsen, restaurants en servicecentra over heel Europa voor trucks, bestelbusjes en bussen. TomTom heeft deze POIs zorgvuldig geselecteerd van DKV, ParkyourBus en Les Routiers om aan de behoeften van bestuurders te voldoen.

Corinne Vigreux, mede-oprichter en managing director van TomTom Consumer zegt: “We zijn zeer verheugd om met ons nieuwe navigatiesysteem meer efficiëntie toe te voegen aan de wereld van de professionele bestuurder. Voor al de individuele truck-, bestelbus- of busbestuurders wordt het leveren van pakketjes tijdens de spits eenvoudiger met verkeersvoorspellingen en alerts over dreigende verkeersopstoppingen.”

TomTom Go Professional helpt bij het voorspellen en vermijden van verkeer, zowel op de snelweg als op kleinere wegen. Alerts voor dreigende verkeersopstoppingen helpen bij het vermijden van plots remmen. Het navigatiesysteem laat ook zien hoe ver weg vastgelopen verkeer of ongelukken zijn, evenals locaties waar ongelukken vaker voorkomen. Door het gebruiken van TomTom Traffic op het navigatiesysteem, kunnen bestuurders van trucks, bestelbusjes en bussen veilig en op de geplande tijd aankomen, zelfs als zij iets moeten afleveren tijdens de spits.

De nieuwe TomTom Go Professional-reeks bestaat uit vier professionele navigatiesystemen en is beschikbaar in winkels in Europa vanaf 18 mei.

  • De TomTom Go Professional 520 komt met een interactief scherm van 5 inch, kan gekoppeld worden aan de smartphone en biedt Lifetime Speed Cameras en Lifetime TomTom Traffic.
  • De Tom Tom Go Professional 6200 bevat een interactief scherm van 6 inch waarin SIM en Data geïntegreerd zijn. Ook kan er een jaar gebruik worden gemaakt van Speed Cameras en TomTom Traffic.

De 520 en de 6200 zijn beschikbaar via retailkanalen voor de prijzen van respectievelijk €299,- en €399,-.

  • De TomTom Go Professional 620 heeft een interactief scherm van 6 inch, kan gekoppeld worden aan de smartphone en biedt Lifetime Speed Cameras en Lifetime TomTom Traffic.
  • TomTom Go Professional 6250 heeft een interactief scherm van 6 inch waarin SIM en Data geïntegreerd zijn en biedt Lifetime Speed Cameras en Lifetime TomTom Traffic.

De 620 en de 6250 zijn beschikbaar via specialistische kanalen voor respectievelijk €349,- en €449,-.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer