Tuitel gaat voor Mendrix • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Tuitel gaat voor Mendrix

Tuitel Smart Logistics uit Bunschoten-Spakenburg heeft ervoor gekozen om met MendriX in zee te gaan. De logistieke dienstverlener kwam bij MendriX terecht op de ICT & Logistiek in het najaar van 2016. “Al vrij snel was de keuze gemaakt. Zonder TMS kun je niet groeien als transportbedrijf.”

Het bedrijf, dat recent live ging met Mendrix, vertelt welke twee factoren de doorslag gaven in de keuze voor MendriX: vertrouwen en de prijs/kwaliteitverhouding. “Op beide aspecten kwam MendriX voor ons als de eerste en de beste uit de bus”, aldus directeur Dennis Tuitel. Daarbij was de TMS-aanbieder zo overtuigend dat Tuitel niet verder hoefde te zoeken naar een automatiseringsoplossing.

Tuitel Smart Logistics is in februari dit jaar gestart en heeft veel groeipotentie en ambitie. Met inmiddels zeven eigen wagens op het wagenpark en externe inhuur voorziet Tuitel klanten van slimme logistieke oplossingen. Dat automatisering van het bedrijfsproces broodnodig is, daarover kan Tuitel stellig zijn: “Zonder TMS is er geen bedrijf.”

Tuitel is erg te spreken over de aanpak van de mensen van MendriX. “Vanaf het sales proces tot de implementatie is de aanpak tot nu toe heel professioneel geweest.” Ook de medewerkers van Tuitel Smart Logistics zijn enthousiast. “Het is erg eenvoudig in gebruik.”

Vooral over Live Gebeurtenissen zijn gebruikers te spreken. “Dat is perfect”, zegt Tuitel. Met name van klanten die nog niet zo gewend zijn om volledig realtime inzicht te hebben in de status van hun levering, krijgt hij positieve reacties. “Het is echt iets van deze tijd”, meent hij. “We zijn blij dat we onze klanten dankzij deze transparante werkwijze een stukje extra service kunnen geven.”

Tuitel Smart Logistics biedt slimme oplossingen op het gebied van logistiek, transport en warehousing. Tuitel is in februari 2017 opgestart en heeft inmiddels zeven eigen wagens. Daarnaast huurt de transporteur extern wagens in. Tuitel bedient fabrieken, groothandels en retail dc in het segment food en non-food. Tuitel Smart Logistics vervoert binnen Europa, met focus op de BeNeLux.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer