Ga naar hoofdinhoud

Turbo’s Hoet lanceert Turbo partner 2.0 formule voor truckmarkt

Met de lancering van TurboPartner 2.0 breidt Turbo’s Hoet zijn bekende, sterke garageformule TurboPartner verder uit voor toepassing op de 24V markt. TurboPartner 2.0 biedt de garagist, naast de bestaande GeenGezeurGarantie en de persoonlijke ondersteuning, nu ook een vergoeding van het arbeidsloon en volledige toegang tot de turbo-kennisbank van Turbo’s Hoet. TurboPartner 2.0 biedt de garagist zo minimale risico’s en maximale zekerheid bij de montage van een turbo.

Met TurboPartner 2.0 dekt Turbo’s Hoet voor aangesloten garagisten het financiële risico op turbovervanging af via de nieuwe TurboInsurance. Na het volgen van een training en het positief afronden van het examen dat aansluitend wordt afgenomen, mag de garagist zich TurboPartner noemen. De klant heeft standaard 24 maanden garantie op een turbo, echter als TurboPartner kunnen aangesloten bedrijven de eerste zeven dagen of 10.000 km een beroep doen op de GeenGezeurGarantie. Mocht het monteren van een vervangingsturbo onverhoopt leiden tot turboschade, dan ontvangen klanten zonder gezeur een gratis vervangende turbo en worden tevens de arbeidsuren vergoed. Hiermee weten TurboPartners zich absoluut verzekerd van minimale risico’s en maximale zekerheid bij turbovervanging.

Eveneens nieuw in de TurboPartner 2.0 formule is de turbo-kennisbank waar aangesloten TurboPartners voortaan op terug kunnen vallen. Via deze kennisbank, die als app wordt aangeboden maar ook online te raadplegen is, stelt Turbo’s Hoet al zijn kennis op het gebied van turbovervanging en -montage online beschikbaar. Garagisten kunnen de turbo-kennisbank raadplegen voor maximale zekerheid bij het monteren van een vervangingsturbo.

Bovendien blijft de persoonlijke ondersteuning van Turbo’s Hoet onderdeel van TurboPartner 2.0. Tijdens de montage van de turbo neemt de expert van Turbo’s Hoet telefonisch contact op met de monteur en bespreekt met hem alle artikelnummer-specifieke aandachtspunten. Een optimale montage van de turbo is op deze manier gegarandeerd.

De nieuwe Turbopartner 2.0-formule is toegankelijk voor alle garagisten en wordt aangeboden via lokale aangesloten grossiers. Nieuwe garagisten die toe willen treden tot het TurboPartner 2.0 netwerk, kunnen voor meer informatie en een opleiding tot TurboPartner 2.0 contact opnemen met Turbo’s Hoet.

Met vijf vestigingen is Turbo’s Hoet (onderdeel van Turbo’s Hoet Groep) actief in Frankrijk, België, Nederland, Bulgarije en Roemenië. Turbo’s Hoet is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe én gereviseerde turbo’s en is officieel distributeur van de wereldwijd bekende turbofabrikanten Garrett, BorgWarner, Holset, Mitsubishi en IHI. Naast turboladers voor personenauto’s levert Turbo’s Hoet ook turbo’s voor de landbouwsector, bouwsector, industrie, maritieme sector en transportsector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer