Ga naar hoofdinhoud

Tweede editie Carrosserie Vakdagen Venray

Vorig jaar organiseerde de Evenementenhal naast de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg en Gorinchem voor het eerst ook een vergelijkbaar evenement – Transport Venray. Tot ieders tevredenheid, zo bleek. Het succes was zelfs zo groot dat het evenement nu zelfstandig als Carrosserie Vakdagen Venray door het leven gaat.

Carrosserie Vakdagen Venray235 exposanten en 11.718 bezoekers. Dat waren de indrukwekkende cijfers waarmee de debuuteditie Transport Venray vorig jaar werd afgesloten. Transport Venray was een combinatie van de Carrosserie Vakdagen, Klein Transport Plein en Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs. Dit jaar is gekozen voor verzelfstandiging van die aparte beurzen. Daarom is er vanaf nu ook een Carrosserie Vakdagen Venray. Tot nu toe wijzen alle tekenen erop dat ook dat zelfstandige evenement een succes gaat worden. “Tot nu toe  hebben wij bijna 150 exposanten op de lijst staan voor Carrosserie Vakdagen Venray”, vertelt beursorganisator Leonie Zielman. “Daar zijn we, ook gezien de economische crisis en het aantal beurzen dat we dit jaar al gehad hebben, best tevreden over.” Hopelijk is de bezoekerskwaliteit van de komende editie net zo goed als die van vorig jaar. Toen bleek uit de bezoekersevaluatie dat van de bezoekers, grotendeels afkomstig uit Zuid-Nederland, meer dan 70 procent beslissingsbevoegd was. Onder meer directeuren, managers en inkopers wisten de weg naar interim Evenementenhal Venray te vinden.

Nieuw adres
Wie van plan is naar Venray te komen, moet een nieuw adres op de TomTom intoetsen. Carrosserie Vakdagen Venray vindt namelijk plaats in de splinternieuwe Evenementenhal Venray. “Het beursoppervlakte is in totaal 13.000 m2, en daarmee is het vergelijkbaar met dan van Gorinchem. De Evenementenhal Venray is een state-of-the-art congrescentrum, met meerdere hallen, vergaderzalen en ga zo maar door. Het is zeker de modernste Evenementenhal die er nu is”, vertelt Zielman.

All-in
De Carrosserie Vakdagen Venray worden georganiseerd volgens het bekende all-in concept. Voor de bezoeker zijn toegang, hapjes en drankjes gratis. Parkeren is eveneens gratis en er is voldoende parkeergelegenheid bij de nieuwe Evenementenhal.

Ook dit jaar is TTM.nl weer de mediapartner van de Carrosserie Vakdagen. Dat betekent allereerst dat TTM.nl de voorbeschouwing heeft gemaakt die u nu in uw hand hebt. Verder krijgt u bij het binnengaan van de beurs een eveneens door TTM.nl gemaakte beursplattegrond in de vorm van een klein boekje uitgereikt. Ten slotte maakt de redactie samen met de beursorganisatie een dagelijkse beurskrant. Ook die wordt bij binnenkomst aan u uitgereikt. Parallel daaraan verschijnt ook een dagelijkse e-mailnieuwsbrief die geheel is gewijd aan de Carrosserie Vakdagen. U kunt zich daarvoor aanmelden via de website ttm.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer