UTA-tankstations opgenomen in TimoCom planner • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

UTA-tankstations opgenomen in TimoCom planner

UTA en TImocom gaan samenwerken. meer dan 44.000 UTA-tankstations in heel Europa worden voortaan getoond in TimoCom’s calculatie- en trackingoplossing TC eMap. “Als aanbieder van mobiliteitsdiensten dienen we daar aanwezig te zijn, waar onze klanten zijn. In dat kader is TimoCom als Europa’s grootste transportplatform een ideale partner”, licht Volker Huber, CEO bij UTA, de samenwerking toe.

Meer dan 38.500 bedrijven handelen hun zaken digitaal af via TimoCom – dagelijks zijn er tot 750.000 vracht- en laadruimteaanbiedingen op het transportplatform. Via de calculatie- en trackingoplossing TC eMap worden daarnaast maandelijks ongeveer 2,6 miljoen routes berekend. UTA-gebruikers kunnen nu direct zien waar ze kunnen tanken. “Onze klanten verwachten tegenwoordig alle relevante informatie voor hun rit op één plek te vinden”, aldus Volker Huber. “Dankzij onze samenwerking met TimoCom kunnen meer dan 120.000 gebruikers al tijdens het plannen van hun rit zien waar ze onze diensten kunnen gebruiken – en ze kunnen de route daarop afstemmen.” En ook de TimoCom-klanten profiteren van het nieuwe partnerschap: “Wij bieden klanten de mogelijkheid om hun routes nog efficiënter en comfortabeler te plannen”, aldus Gunnar Gburek, woordvoerder van TimoCom Company.

Een extra app of software is niet nodig, TC eMap werkt zichzelf automatisch bij. Na de update worden de acceptatiepunten opgeslagen als “Points of Interest” (POI) met het UTA-logo en zijn deze toegankelijk voor elke gebruiker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer