VIDEO – Alle pakjes op hun plek met TranssafeGo • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Alle pakjes op hun plek met TranssafeGo

Het pakketvervoer viert momenteel, zo kort voor 5 december, hoogtijdagen. Hulpsinterklazen kunnen in hun bedrijfsauto alle pakjes veilig en beschermd vervoeren met het TranssafeGo ladingvastzetsysteem.

Talloze bestelauto’s rijden momenteel door de straten om internetaankopen door voor het ‘heerlijk avondje’ af te leveren. Elke minuut telt dus, en daarom is het van belang dat in de laadruimte orde en overzicht heersen. Daarnaast moeten de pakketten allemaal in goede staat afgeleverd worden.

TranssafeGO zorgt ervoor dat alle pakketten tot aan hun afleveradres op hun plek blijven liggen. Het systeem werkt met een groot net dat over de lading wordt getrokken. Dat gaat geheel automatisch met een stelling van zes pilaren in de laadruimte. In ongeladen toestand hangt het net bovenin de laadruimte. Als er geladen is drukt de chauffeur op een knop en automatisch komt het net naar beneden en spant zich om de bovenkant van de lading heen. TranssafeGO zorgt zo dat de lading op zijn plek blijft, of die nu 20 of 200 cm hoog is opgestapeld. Lossen is ook eenvoudig: het TranssafeGO systeem heeft een knop in de cabine waarmee de chauffeur het net weer omhoog kan laten gaan. Zodra hij bij de laadruimte is en de achterdeuren (of zijdeur) heeft opengedaan, hangt het net al bovenin en kan hij het juiste pakket pakken, wat de gehele reis netjes op zijn plek is blijven liggen.

Het TranssafeGO ladingvastzetsysteem is in principe beschikbaar voor alle grote bestelauto’s. Doe-het-zelf inbouwsets zijn verkrijgbaar voor de Mercedes-Benz Sprinter / VW Crafter.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer