Vierde wasstraat voor Truckwash Rotterdam • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Vierde wasstraat voor Truckwash Rotterdam

Truckwash Rotterdam ziet het werkaanbod enorm groeien. Om wachttijden zo kort mogelijk te houden en goede service te garanderen is per november een 4e wasstraat in gebruik genomen. Daarmee is Truckwash Rotterdam op slag de grootste truckreinigingsspecialist van Nederland. Truckwash heeft verder vestigingen in Bodegraven en in Utrecht.

images “De groei in werkaanbod is opmerkelijk”, zegt Klaus Broersma, directeur-eigenaar van Truckwash. “Deels zal dit komen door de aantrekkende economie waardoor transportbedrijven trucks weer wat vaker laten wassen. Aan de andere kant merken we dat vrachtwagenchauffeurs onze kwaliteit en service waarderen. Dat ze ook vlot aan de beurt zijn bij ons en dat scheelt tijd. Om dat zo te houden hebben we dus besloten voor uitbreiding met een 4e wasstraat.”

Truckwash Rotterdam dankt de klandizie tevens aan de goede bereikbaarheid in Rotterdam-Botlek. Het pand staat aan de Tweedweg 20, vlakbij de afrit van de A15. “Chauffeurs kunnen vanaf de snelweg zien of er een wachtrij staat. Is die er, dan rijden ze door naar hun bestemming in het havengebied en pakken ze de wasstraat op de terugweg”, vertelt Fenno van Ee, vestigingsmanager van Truckwash Rotterdam.

Ook in Bodegraven en Utrecht zijn de vestigingen van Truckwash goed zichtbaar en bereikbaar. Broersma: “Bij het kiezen van locaties is dat medebepalend om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze kracht zit ook in de aandacht die we geven om het wassen goed en vlot te laten verlopen. We hebben een eigen interne opleiding voor nieuwe medewerkers. Daarbij ligt het accent op kwaliteit en klantgerichtheid. Een vriendelijk woord, een glimlach en een begroeting van de chauffeur kan al het verschil maken.”

Tijdens het wassen kunnen de chauffeurs gebruikmaken van de bedrijfskantine, van waaruit zij zicht hebben op de wasstraten. “De ruimte is met sfeer ingericht en de chauffeur kan daar wat drinken, koffie en fris staan klaar. Ook dat is onderdeel van onze visie op een goede omgang met klanten. Een tevreden klant komt terug en is tegelijk onze ambassadeur.”

Een complete truckwassing duurt 20 minuten. Afhankelijk van de grootte van de truck doen twee tot drie medewerkers eerst met de hand de voorbewerking. Alleen daarmee zijn alle delen van cabine, oplegger en traileronderstel goed bereikbaar. Grote vlakken worden gereinigd met automaat met roterende borstels. Truckwash gebruikt professionele reinigingsmiddelen en mede dankzij een osmose nabehandeling is een streeploos eindresultaat gegarandeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer