Voets gaat werken met Android boordcomputer van Data2Track • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Voets gaat werken met Android boordcomputer van Data2Track

Voets Transport heeft alle wagens op het wagenpark uitgerust met Android boordcomputers van Data2Track. De transporteur werkt al 15 jaar succesvol samen met Data2Track. “We waren toe aan vernieuwing, en D2T bleek wederom de beste partij om mee verder te gaan”, aldus eigenaar Rob Voets.

Voets Transport heeft gekozen voor de Android boordcomputer in combinatie met de urenmodule van Data2Track. De toevoeging van het urenregistratie controle pakket was voor Voets zelfs mede aanleiding om nu dan te gaan vernieuwen. “In de afgelopen jaren kochten we steeds beetje bij beetje nieuwe apparatuur. Het oude bleef heel lang in dienst. Dat bleef ook gewoon werken. We hadden drie systemen die met elkaar konden communiceren, maar wat het wel lastiger maakte”, aldus Voets.

Met de nieuwe Android boordcomputers, in combi met de urenmodule heeft de transporteur een beter overzicht en inzicht in planning en uren. Voets vertelt: “Het is een mooi scherm, en werkt perfect in de auto. We hebben er expres voor gekozen om alle auto’s in een keer te doen. Dat we dit aandurfen op die manier, komt ook omdat we weten dat we van Data2Track op aankunnen. Als we bepaalde aanpassingen willen, wordt dat ook direct geregeld. Andere bedrijven kunnen daar nog wel halstarrig in zijn. Data2Track daarentegen denkt graag mee, en zal ook snel komen met een oplossing als er problemen zijn. Het scheelt daarbij ook dat de organisatie plat is, en ik niet door vier of vijf lagen moet om bij de juiste persoon te komen. Nu bel ik en word ik bij wijze van spreken direct doorverbonden met directeur  Rob Bouwer. Het maakt bij Data2Track ook niet uit wie je spreekt. Ze hebben allemaal de kennis en kunde om te helpen of vragen te beantwoorden.”

Voets heeft op moment van de keuze wel even om zich heen gekeken, en ook andere aanbieders vergeleken. “Wat de doorslag gaf om weer voor Data2Track te kiezen is de prettige samenwerking. Dat we al 15 jaar met elkaar samenwerken, weegt dan wel mee. Bovendien is het prijsmatig een interessant systeem.” Ook de reacties van de chauffeurs zijn heel positief. “In welke auto ze ook springen, in iedere auto zit hetzelfde systeem. Dat werkt prettiger. Met het systeem krijgt bovendien de klantenservice een boost. Als de klant info wil hebben, hebben we die info ook direct binnen via de chauffeur. Zo is de klant dus beter geïnformeerd over de status van de leveringen.”

In de 15 jaar dat Voets samenwerkt met Data2Track heeft het transportbedrijf uit Eersel mooie resultaten neergezet. “Data2Track biedt een heel goed voertuigvolgsysteem, waardoor we direct zichtbaar hebben op de kaart waar de auto’s zijn. Dat geeft veel rust op de planning en bovendien hebben we daardoor beter inzichtelijk welke auto’s leeg zijn, en eventueel nog een lading mee kunnen nemen. Vroeger moesten we dat allemaal doorbellen. Nu is dat vervangen door het berichtenverkeer tussen planning en voertuigen. Dat scheelt heel veel, en zorgt zeker voor meer rust op de planning. Ook kostmatig besparen we. We hebben bijvoorbeeld veel minder mobiele kosten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer