Ga naar hoofdinhoud

Vos Deventer installeert 300 nieuwe boordcomputers

Vos Deventer heeft geïnvesteerd in nieuwe boordcomputers. Afgelopen weekend zijn de eerste van exemplaren bij het transportbedrijf in Deventer vervangen.

Vos streeft er naar haar klanten de meest optimale service te bieden en deze nieuwste generatie boordcomputers zullen daar zeker een bijdrage aanleveren. Naast het gebruiksgemak voor de chauffeurs zullen documenten na het leveren direct inzichtelijk zijn op de Webportal van Vos en zijn hierdoor dus gelijk voor de opdrachtgever inzichtelijk. Een mooie aanvulling aan het track en trace systeem. De snelheid hiervan en de hoeveelheid documentatie die in één keer kan worden upgeload is fors toegenomen. Ook is er een mobiele dataconnectie mogelijk zodat de chauffeur buiten zijn auto ook direct kan communiceren via het systeem en bijvoorbeeld foto’s kan uploaden en delen met de planners van Vos.

Vos is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een middelgroot internationaal transportbedrijf en is gespecialiseerd in transporten naar Scandinavië, Duitsland, Groot Brittannië de Benelux, Frankrijk en Roemenië.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer