Waberer’s betaalt de diesel contactloos • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Waberer’s betaalt de diesel contactloos

Na een hernieuwde overeenkomst die getekend is in het voorjaar van 2018, gebruiken Waberer’s vrachtwagens niet alleen IDS-tankstations tijdens hun internationale activiteiten in Europa, maar de bedrijfsgroep heeft nu de eerste testperiode met betrekking tot het contactloze betalingssysteem van IDS met succes afgerond. De innovatie service kan de effectieve werking van Waberer’s vergroten.

Het in Boedapest gevestigde internationale transport- en logistieke bedrijf Waberer’s, dat over een vloot van meer dan 4300 vrachtwagen-opleggers beschikt, heeft haar contract met een bestaande partner voor zijn internationale behoefte aan brandstofvoorziening voor Europa, buiten Hongarije, vernieuwd.

Naast het dagelijks leveren van diesel aan duizenden Waberer’s vrachtwagens biedt IDS ook een automatische, veilige en contactloze betalingsservice voor vrachtwagenchauffeurs. Dit proces wordt ondersteund door iAccount, een gebruiksvriendelijk kaartbeheer platform.

Brandstofbetaalkaarten zijn uitgerust met RFID-chips (radiofrequentie-identificatie), dit versnelt het betalingsproces. Betalen bij een kassamedewerker is niet meer nodig.

De resultaten van het eerste jaar hebben de verwachting bevestigd dat deze innovatie aanzienlijk kan bijdragen aan de effectiviteit van dagelijkse operaties en aan tijdige leveringen. “Het brandstofverbruik is essentieel om onze algehele operationele efficiëntie te handhaven. De samenwerking van Waberer’s met IDS biedt niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding op dit gebied, maar biedt ons ook waarde toevoegende digitale diensten die grotendeels kunnen bijdragen aan een nauwkeuriger meetsysteem en die de uitvaltijd verminderen. Dit is een factor die cruciaal is voor ons succes en de versterking onze marktleiderspositie in Europa”, zei Ferenc Lajkó, CEO van Waberer’s International Nyrt.

“We zijn zeer tevreden met het vertrouwen dat Waberer’s heeft gesteld door IDS te kiezen als internationale bevoorradingspartner. IDS heeft altijd prioriteit gegeven aan een uitstekende klantervaring bij het ontwikkelen van hun systemen, beveiliging, controle en bruikbaarheid staan daarnaast hoog in het vaandel. We verwelkomen Waberer’s en ondersteunen hen bij het realiseren van hun verdere ambities terwijl we uitkijken naar een sterke en duurzame samenwerking voor de komende jaren”, aldus de heer Khaled Mubarak Al-Mushaileh, Vice President Europa van KPI.

“Voor IDS is het iAccount van groot strategisch belang en een belangrijk onderdeel van het behoud van onze positie als Europa’s leidende brandstofkaartaanbieder”, voegt de heer Azzam Al Mutawa, Managing Director Kuwait Petroleum Italia en Global Cards toe. “En deze technologie is een grote overwinning voor onze klanten, doordat zij hun eigen bronnen voor brandstofvoorziening nauwkeurig beheren, evenals de veiligheid waar ze naar opzoek zijn. IAccount is beschikbaar in 16 verschillende talen en is de meest uitgebreide en technologisch geavanceerde oplossing in haar soort op de markt. Wij geloven dat het waarde zal blijven leveren voor onze klanten terwijl ze hun essentiële goederen overal in het continent leveren.”

IDS is een van de grootste tankkaartleveranciers van Europa die markt leidende beveiligings- en besturingsoplossingen biedt, evenals producten en diensten die volledig zijn afgestemd op de behoeften van internationale transportbedrijven. Met haar speciale tankstations, is IDS vindbaar op alle belangrijke routes in Europa. IDS is onderdeel van Kuwait Petroleum Corporation, een van de grootste olieproducenten ter wereld.

Met bijna 600 vestigingen op belangrijke locaties in Europa, inclusief grensovergangen en grote transport- en handelscentra, is IDS een bedrijf dat zich toelegt op de brandstofbehoeften van langeafstands- en internationale wegtransportbedrijven. Alle stations zijn 24/7 open en gemakkelijk bereikbaar met vrachtwagens. IDS biedt zijn klanten toonaangevende beveiligings- en besturingsoplossingen voor brandstoftransacties. Als enige leverancier met 100% veilige brandstofkaarten, biedt IDS maximale bescherming van de belangrijkste kostenlijn van transportbedrijven. Samen met een hoogwaardige productlijn en aanvullende diensten is IDS een van Europa’s toonaangevende leveranciers van tankkaarten. IDS is onderdeel van Kuwait Petroleum International (Q8), een dochteronderneming van Kuwait Petroleum Corporation, een van ’s werelds grootste olieproducenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer