‘Waberer’s sluit deuren in Battice’ • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

‘Waberer’s sluit deuren in Battice’

Diverse media in Nederland en België melden dat het Hongaarse transportbedrijf Waberer’s zijn Belgische vestiging in Battice heeft gesloten. Dat is opvallend, want Waberer’s heeft helemaal geen officiële vestiging in Battice.

De transportactiviteiten van Waberer’s voor de Benelux worden gecoördineerd vanuit Hongarije, met ondersteuning via het kantoor in het Nederlandse Oosterhout. De activiteiten in Battice zouden bestaan uit parkeerplaatsen en faciliteiten voor chauffeurs. Die worden gehuurd van Jost Group, maar maken volgens Waberer’s zelf geen deel uit van de bedrijfsactiviteiten. Toch viel de Belgische politie er al eens binnen en nam ‘de boekhouding’ in beslag.

Nu zou Waberer’s dan zelf de deur hebben gesloten in Battice. Velen associëren Waberer’s als vanzelf met social dumping en zien daar dan ook nu de reden in van de sluiting in Battice. De activiteiten van Waberer’s Benelux gaan intussen gewoon door. Het hoofdkantoor van Waberer’s in Boedapest kon tegenover TTM.nl nog niet reageren op de berichten.

Eén reactie op “‘Waberer’s sluit deuren in Battice’

  • T Veerman

    Prima,allemaal markt verziekers,een grote puinhoop binnen Europa met het binnenhalen van die Oostblok landen door de EU dat is het resultaat tegenwoordig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer