Ga naar hoofdinhoud

Elmia Lastbil uitgesteld tot 2021

De grootste transportbeurs van Scandinavië, Elmia Lastbil in Jönköping, gaat dit jaar niet door. De beurs, die van 19-22 augustus zou plaatsvinden, kan als gevolg van de corona-crisis niet doorgaan.  In plaats daarvan zijn de organisatoren van plan de beurs in 2021 te houden.

Organisator Elmia AB heeft de beslissing genomen in overleg met partners zoals de Zweedse branchevereniging voor transporteurs, evenals de grote spelers in de truckindustrie.

 “We volgen de Covid-19 pandemie en de gevolgen ervan voor de activiteiten van onze klanten op de voet. Het is een complexe en uitdagende situatie waarin we elke beurs / elk evenement van dichtbij moeten analyseren en beheren op basis van de specifieke mogelijkheden en vereisten. De beslissing om Elmia Lastbil te verplaatsen is genomen in nauwe samenspraak met vertegenwoordigers uit de sector, met als doel de omstandigheden voor alle betrokkenen te optimaliseren. Nu kijken we uit naar een nog sterkere editie van Elmia Lastbil, in 2021”, zegt Lotta Frenssen, CEO, Elmia AB.

Een nieuwe datum voor 2021 is nog niet bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer