Ga naar hoofdinhoud

Alwaysbemobile stroomlijnt organisatie: 15 ontslagen

The Alwaysbemobile Company, franchisegever van de Profileformule (Profile Tyrecenter en Profile Carcenter) in Nederland en België gaat zich volledig richten op de verdere versterking en uitbouw van deze formule. Door de stroomlijning vallen er 15 ontslagen.

Always be Mobile truck tyre centerDoel is de aangesloten franchiseondernemers betere, structurele commerciële ondersteuning te bieden en zo de positie van de Profile-formule in de markt te versterken en verder uit te bouwen. In dat kader wordt de organisatie in Veenendaal versterkt met functies op het gebied van inkoop en categorymanagement, marketing en sales. Daarnaast wordt er een service center voor de ondernemers ingericht en wordt de afdeling operations uitgebreid. Ook vindt door herschikking van functies een stroomlijning van de organisatie plaats om daarmee de slagkracht verder te vergroten. Per saldo neemt het medewerkersbestand af met 15 FTE’s.

Algemeen Directeur Anthonie Zoomers van The Alwaysbemobile Company: “Het is te betreuren dat we functies niet één op één kunnen herplaatsen en dat we dus van een aantal gewaardeerde collega’s afscheid moeten nemen. Maar alleen met een slank en slagvaardige organisatie die volledig ten dienste staat van de ondernemers en de klanten kunnen we onze ambitieuze doelstellingen realiseren.” Met deze aanpassing is de organisatie goed gepositioneerd om de vernieuwde Profileformule, inclusief onderhoud voor personen- en bestelwagens, versneld landelijk uit te rollen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer