Ga naar hoofdinhoud

De Vries Transport Group live met Centric

Het transportmanagementsysteem Plan&Go! in combinatie met het financiële systeem Cash & Pay van Centric is sinds kort live bij De Vries Transport Group. Door de twee Centric-systemen te combineren, worden alle gegevens in één database verzameld.

devriestransportgroup_wagenparkVoor de internationaal georiënteerde logistieke dienstverlener heeft de modulaire opbouw van de standaardsoftware met uitgebreide functionaliteiten een belangrijke rol gespeeld in het keuzetraject. De uitgebreide calculatiemogelijkheden van Plan&Go! maken het mogelijk op resultaat te plannen. Nacalculatie wijst uit of de uitvoering van de planning efficiënt is verlopen. Met deze informatie kan De Vries Transport Group haar transportactiviteiten continu controleren en bijsturen, waardoor het resultaat optimaal blijft.

De Vries Transport Group is een van de grootste internationaal georiënteerde logistieke dienstverleners van Noord-Nederland. Centric Logistic Solutions maakt deel uit van het cluster Supply Chain Solutions van Centric IT Solutions.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer