Fliegl schuift asfalt af • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Fliegl schuift asfalt af

Fliegl heeft sinds kort ook de afschuifbak voor asfalt in zijn programma. De bak lost zijn product door combinatie van een deels verschuifbare bodem en de voorwand die naar achter schuift.
Fliegl asfaltVolgens Fliegl is een groot voordeel van afschuiven de stabiliteit , werken onder bomen , kabels , verkeersborden , maar vooral ook de mogelijkheid om in tunnels en onder bruggen te gaan asfalteren.

Daar de bak afschuift voorkomt men ook ontmenging zodat er geen zwakke plekken in het gestorte asfalt voorkomen. De bak kan geïsoleerd  en voorzien worden van een afdekking. De opbouw heeft ook een lager zwaartepunt door het ontbreken van een dubbel chassis en weegt ook minder dan een gelijkaardige stalen kiepbak.

Daarnaast kan men bij kalme periodes van asfalt gieten het systeem perfect inzetten in grondverzet waarbij men alle producten van zand tot steenpuin kan vervoeren. Zijn lostijd (30 seconden voor een 17m³-bak ) en het feit dat men door het afduwen dubbel zoveel materiaal op dezelfde oppervlakte kwijt kan maakt het systeem dan ook zeer geschikt  voor grondverzet.

De bakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen , van 12.5 m³ tot 24 m³.

Fliegl Asfalt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer