Masternaut en ORTEC bundelen hun krachten • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Masternaut en ORTEC bundelen hun krachten

Masternaut, aanbieder van voertuigbewaking- en telematicadiensten, en ORTEC, actief op het gebied van planning- en optimalisatiesoftware, hebben besloten hun oplossingen voor de transport- en logistiek sector te integreren.
orteckaart_screendumpORTEC en Masternaut leveren beide tools en diensten waarmee bedrijven hun transport en werknemersmobi- liteit kunnen verbeteren. ORTEC doet dat op het gebied van transport- en routeoptimalisatie en Masternaut op het gebied van voertuigbewaking, navigatietools en het aanleveren van voertuiggegevens.
“Onze oplossingen vertonen duidelijke technologische en functionele overeenkomsten”, aldus Sébastien Bartaud, Marketing Manager bij Masternaut. “Door onze oplossingen beter te integreren en aanvullende voorzieningen te ontwikkelen op basis van de toegankelijkheid en interoperabiliteit van het serviceplatform van Masternaut, kunnen we uitgebreide oplossingen leveren die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten.” Dankzij dit partnerschap kunnen ORTEC en Masternaut elkaars specialismen integreren en zo hun eigen productaanbod verbreden.
“Door onze software voor route- en transportoptimalisatie te combineren met de oplossingen van Masternaut, kunnen onze klanten hun distributieactiviteiten eenvoudig in realtime organiseren en bewaken”, aldus Olivier Serfaty, Sales and Marketing Director van ORTEC France. “Met onze oplossingen kunnen ze hun transporten optimaliseren en hun voertuigen zo efficiënt mogelijk inzetten en tegelijkertijd hun dienstverlening verbeteren.”
ORTEC is overigens winnaar van de Nederlandse Logistiek Prijs 2009.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer