Ga naar hoofdinhoud

MobiCoach neemt boordcomputer Nachon over

MobiCoach uit Oss en Nachon uit Zeewolde hebben overeenstemming bereikt over de overname door MobiCoach van de boordcomputeractiviteiten van Nachon. Concreet betekent dit dat de verkoop en dienstverlening voor de producten Nachon Mobile en Nachon Mobile XL met ingang van 1 juli 2009 in handen zijn van MobiCoach uit Oss.

Nachon TMSDeze stap is het uitvloeisel van de strategische beslissing van Nachon om zich volledig te focussen op Transport Management Software. Het verkopen en onderhouden van boordcomputerhardware past niet in deze strategie. “Ontwikkelen van software is een fundamenteel ander proces dan het verkopen en onderhouden van boordcomputers”, zegt Ernst Jilderda, algemeen directeur van Nachon, “De uitvoering van onze strategie om ons volledig te concentreren op de ontwikkeling van transport management software voor de sector Transport & Logistiek heeft geleid tot deze keuze. Met MobiCoach hebben we een ervaren specialist gevonden aan wie we onze klanten, die met Nachon Mobile en Mobile XL werken, met een gerust hart overdragen.”
“MobiCoach is al 14 jaar actief als specialist op het gebied van boordcomputers en de ontwikkeling van mobiele software voor de transportsector” zegt Twan Goossens, directeur van MobiCoach. “De uitbreiding van ons aanbod met de producten van Nachon past perfect in onze strategie om een leidende speler op dit gebied te zijn in Nederland. De Mobile en Mobile XL klanten van Nachon heten we van harte welkom en we zullen zorgen voor een gegarandeerde voortzetting van de dienstverlening.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer