Ga naar hoofdinhoud

Nu aanmelden voor Gezond Transport Prijs 2013

Op 4 september 2013 zal Gezond Transport voor de negende keer de Gezond Transport Prijs uitreiken aan drie bedrijven in de sector transport en logistiek die zich inzetten voor een veilige en gezonde werkomgeving. Maandag is bekend geworden welke deskundigen er plaats zullen nemen in de jury.

gezond transportDe onafhankelijke jury bestaat uit: Leo Vermeer namens TLN, Frank Pavias van FNV Bondgenoten, Ad Ghering van Zilveren Kruis Achmea, Ernst Koningsveld van TNO en namens Gezond Transport Herma Polee en Gert Grandia.

Bedrijven kunnen zichzelf tot 1 april 2013 aanmelden voor de Gezond Transport Prijs. Het is ook mogelijk om bedrijven voor te dragen. De jury beoordeelt alle inzendingen en nomineert in elke categorie (klein, middelgroot, groot) drie bedrijven die bezocht zullen worden.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Carrosserie Vakdagen te Gorinchem. In 2011 ging de eer naar Stubbe Logistiek, De Rooy Transport en Reym. Sita ontving de themaprijs voor Duurzame Inzetbaarheid. Aanmelden of bedrijf voordragen voor de Gezond Transport Prijs 2013 kan via https://www.gezondtransport.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer