Praktische film Casos over ladingzekering • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Praktische film Casos over ladingzekering

Onlangs heeft Casos, een vereniging van gezamenlijke contractors die werken in de olie & gas industrie, een veiligheidsfilm gelanceerd over ladingzekering. Wigchers Int. Transport werkte mee aan deze praktische film.

Ladingszekering 2

Ladingzekering is onlosmakelijk verbonden met transport en een zeer belangrijk aspect voor de veiligheid op de weg. Jaarlijks gebeuren er nog zeer veel incidenten waarbij de lading onvoldoende gezekerd was. De nieuwe film van Casos geeft een goed beeld over de wetgeving rondom Lading Zekeren als ook praktische invullingen voor alledaags gebruik. Het leert transportbedrijven in stappen waaraan Lading Zekeren moet voldoen. Ook bied het een kijkje in de wereld van de chauffeur en waar hij of zij bij het Lading Zekeren mee te maken krijgt.

Zo kan deze film onder andere gebruikt worden voor trainingsdoeleinden (b.v. als introductie bij de cursus Lading Zekeren), opfriscursus voor chauffeurs, awareness bij verladers en het gebruik van toolboxen (zowel bij logistieke bedrijven, als ook voor verladers, ontvangers en opdrachtgevers)

Wigchers Int. Transport heeft een uitgebreid eigen wagenpark met 85 trucks en 250 opleggers. Het familiebedrijf is breed gespecialiseerd en beheerst meerdere disciplines zoals transport voor de olie- en gasindustrie en het vervoer van grondstoffen zoals asfalt en zand. Casos is een vereniging van gezamenlijke contractors die werken in de olie & gas industrie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer