PIEK voor Rolly en Dolly • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

PIEK voor Rolly en Dolly

De CC Rolly en de CC Dolly, de stalen ½ en de ¼ europallets van Container Centralen, voldoen aan de PIEK geluidsnorm.
CC Dolly voldoet aan PIEKOm in aanmerking te komen voor het PIEK-keurmerk, is het geluidsniveau van de CC Rolly en de CC Dolly, de stalen ½ en ¼ europallets van Container Centralen (CC), getest door TNO. Het geluidsniveau van beide pallets ligt onder het maximaal voor dit keurmerk toegestane niveau van 60 dB(A). Dat betekent dat CC het eerste bedrijf ter wereld is met een PIEK-keurmerk in de categorie ‘rolcontainers’ (ladingdragers).

Om tegemoet te kunnen komen aan de vraag naar stille uitrustingen die dagranddistributie mogelijkmaken, heeft CC een nieuwe reeks geluidsarme en displayvriendelijke transportmiddelen geïntroduceerd. De CC Rolly en CC Dolly maken daar deel van uit.

PIEK is een Nederlands programma voor het ontwikkelen van stille distributiemethoden die transporteurs, fabrikanten en winkeliers ondersteunen om te voldoen aan de steeds strengere geluidseisen van de plaatselijke autoriteiten. Om in aanmerking te komen voor dit keurmerk wordt elk product akoestisch gemeten en dient het te functioneren bij een geluidsniveau onder 60 dB(A) op een afstand van 7,5 meter van de geluidsbron, hetgeen overeenkomt met het geluidsniveau van een normale conversatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer