Wie helpt Amsterdam bij inrichting 7,5 tons zone? • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Wie helpt Amsterdam bij inrichting 7,5 tons zone?

In Amsterdam zal zwaar verkeer in de stad verder worden beperkt. De aanleiding hiertoe is de slechte staat van honderden bruggen en tientallen kilometers kademuur. Voor handels- en productiebedrijven die in de hoofdstad actief zijn met voertuigen zwaarder zijn dan 7,5 ton, is het belangrijk mee te doen aan een onderzoek dat momenteel plaatsvindt. Dat meldt Evofenedex.

De gemeente Amsterdam hoort graag van gebruikers wat de mogelijke gevolgen van nieuwe regels voor bedrijven betekenen. Zo kan hier volgens de gemeente bij de besluitvorming waar mogelijk rekening mee worden gehouden. Als de nieuwe regels verder zijn uitgewerkt, is er nog gelegenheid voor inspraak. Zoals het er nu naar uitziet, zal de inspraakronde in september 2020 plaatsvinden.

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer vijf minuten en kan het beste worden gedaan door degene binnen het bedrijf die het meeste van de belading en routeplanning van de voertuigen weet. Ga naar www.amsterdam.nl/onderzoek/zwaarverkeer om deel te nemen aan het onderzoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer