Zeeman frist automatisering op • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Zeeman frist automatisering op

De Zeeman Groep in Alphen aan den Rijn heeft onlangs gekozen voor een integrale GreenCat/Ortec-oplossing voor haar fleetmanagement en planning. Tegelijk onderging de functionaliteit van de TopIQ boordcomputers een upgrading naar de nieuwste standaarden.

ZeemanStevig grip houden op het transport is voor transportbedrijven, maar ook voor eigen vervoerders als Zeeman van essentieel belang om concurrerend te blijven. GreenCat/Ortec droeg daaraan een steentje bij door aan alle wensen en eisen van Zeeman tegemoet te komen. Volledig inzicht in het operationele proces is gegarandeerd doordat relevante informatie over ritten en afleveringen voortaan real-time beschikbaar is voor alle thuisbasis-applicaties, waaronder het plansysteem van Ortec. Daarnaast gaat Zeeman gebruik maken van recente innovaties van GreenCat op het gebied van communicatie en opdrachtverwerking. Zo is het nu mogelijk om alle opdrachtregels op dezelfde stop tegelijk af te melden, om TopIQ Greencatomvangrijke memovelden uit te wisselen en gebeurtenissen op stops gedetailleerd vast te leggen. Winst in functionaliteit en gebruiksgemak dus! Voor meer efficiency zorgt ook de fors verhoogde opslagcapaciteit van de TopIQ, die nu ruimte heeft voor 300 in plaats van de 75 opdrachtregels voorheen.

Met meer dan 1050 winkels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk bedient Zeeman jaarlijks 60 miljoen klanten met kwaliteitstextiel en non-food artikelen tegen superlage prijzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer