12 MAN's TGM EEV voor Nabuurs • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

12 MAN’s TGM EEV voor Nabuurs

De Nabuurs Groep uit Haps heeft in twee maanden tijd twaalf nieuwe MAN’s in gebruik genomen. De TGM 18.250 EEV motorwagens worden ingezet voor ABInBev Nederland en Sligro.

MAN's voor NabuursHet familiebedrijf uit Haps belevert sinds juni afnemers uit de horeca vanuit de tien regionale distributiecentra van InBev Nederland. Acht van de twaalf nieuwe MAN’s worden exclusief ingezet voor dit drankenvervoer. Zij vervangen even zoveel oudere voertuigen uit de in totaal tachtig eenheden tellende vloot, die Nabuurs van InBev Nederland heeft overgenomen.

Voor het onderhoud heeft Nabuurs met directeur Freek Steinmann van dealerbedrijf MAN Nijmegen een bijzondere overeenkomst op ComfortPlus-niveau gesloten. Deze houdt in dat alle onderhoudswerkzaamheden en wettelijk verplichte keuringen worden uitgevoerd door MAN dealers in de omgeving van de acht verschillende distributiecentra van InBev Nederland. Voor eventuele reparaties zijn afspraken op landelijk niveau gemaakt.
De andere vier TGM’s hebben een multitemperatuur koelopbouw van carrosseriebouwer ECF uit Eindhoven en gaan levensmiddelen voor groothandelsbedrijf Sligro vervoeren.

Uit milieuoogpunt en vanwege het gebruiksgemak koos Nabuurs voor EEV-motoren met EGR. Die voldoen aan de strengste emissienormen en mogen daardoor in alle stedelijke gebieden komen, zonder dat de chauffeurs AdBlue hoeven te tanken. De trucks zijn verder uitgerust met automatisch schakelende TipMatic versnellingsbakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer