14 nieuwe DAF's CF voor Scholte Transport Groep • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

14 nieuwe DAF’s CF voor Scholte Transport Groep

Onlangs ontving Frank Scholte, directeur/eigenaar van Scholte Transport Groep (S.T.G.) in Zoetermeer, uit handen van Jos Braakman, Bedrijfswagenadviseur bij Blom-DSW Automobielbedrijven, de sleutels van 14 nieuwe DAF FA CF65.220 Euro-5 bakwagens.

Frank Scholte, directeur/eigenaar van Scholte Transport Groep (STG), ontvangt de sleutels van de 14 nieuwe DAF voertuigen uit handen van Jos Braakman, Bedrijfswagenadviseur bij De voertuigen zijn uitgerust met een geautomatiseerde versnellingsbak (AS-Tronic) en zij- en achteruitzicht camera’s. De opbouw is van Lamboo Carrosserie in Zoetermeer. De vloot omvat 111 voertuigen waarvan 74 van het merk DAF. De nieuwe voertuigen worden onder andere ingezet voor Groothandel Sligro in Den Haag en Barendrecht, speciaal voor het transport naar de horeca, cateringbedrijven en de scheepvaart.

S.T.G. vervoert onder meer confectie voor de Etam Groep. Ook Vanka Kawat, Bel Inpex, Pilkington, Houtwerf, Pont Meijer, Benschop en Rexel Nederland zijn gewaardeerde vaste klant bij S.T.G. Frank Scholte is enthousiast over de langdurige samenwerking met de dealer. “De wijze waarop Blom-DSW zich inzet voor ons is geweldig. Een deel van het onderhoud doen wij zelf, maar dat blijkt geen enkele belemmering voor een optimale samenwerking en de originele onderdelen betrekken we natuurlijk van de dealer die borg staat voor een correcte en snelle levering.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer