Ga naar hoofdinhoud

220 Mercedes-Benz’ voor Lehnkering

Logistiek dienstverlener Lehnkering tekende woensdag een omvangrijk contract met truckfabrikant Mercedes-Benz voor de levering van 220 trucks. De eerste Actros zal in oktober worden geleverd.
Hubertus Troska (hoofd Mercedes-Benz Trucks), links) en Cees van Gent, CEO Lehnkering, tekenen voor 220 trucks.Bij de overeenkomst hoort ook een groot service-leasing pakket via MB Charterway voor Lehnkering Road Logistics & Services Division (RLS). Het contract geldt voor vier jaar en eindigt in 2013.
De 220 trucks worden de komende vier jaar gebouwd in de Mercedes fabriek in Wörth en worden Lehnkeringafgeleverd bij diverse Lehnkering vestigingen in moederland Duitsland, Nederland en Polen. Naar schatting tweederde van de trucks zullen ingezet worden bij chemisch transport, de rest bij staaltransport.
Lehnkering rijdt volgens Mercedes-Benz al zestig jaar met haar trucks en ziet Lehnkering als een zeer gewaardeerde partner. Zo ziet Lehnkering dat ook. Lehnkerings Nederlandse CEO Cees van Gent: “Met Mercedes-Benz hebben we een sterke partner die past bij Lehnkering.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer