Alles over MAN op smartphone • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Alles over MAN op smartphone

Na de lancering van de MAN Truck & Bus app voor iPhone en iPad hebben nu ook gebruikers van smartphones van andere fabrikanten toegang tot de mobiele internetapplicatie van de truckfabrikant.

MAN info op smartphoneEr is nu voor iedereen dag en nacht gedetailleerde informatie in zakformaat beschikbaar over vrachtwagens en bussen van MAN en NEOPLAN, motoren en componenten en over de uitgebreide service van MAN. Dankzij de actuele bedrijfsinformatie blijven mobiele gebruikers niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar ze ontvangen ook interessante informatie over sociale projecten en technologische innovaties van MAN.

Bovendien kan met de integrale zoekfunctie snel en eenvoudig worden gezocht naar de dichtstbijzijnde MAN vestiging of distributiepartner. Structuur en inhoud zijn vergelijkbaar met de app, waardoor gebruikers onafhankelijk van het besturingssysteem van hun toestel toegang hebben tot dezelfde functies. De mobiele website is bereikbaar via de URL www.app.mantruckandbus.com en is beschikbaar in het Duits en het Engels.

Er is nu ook een update van de onlangs gepresenteerde MAN app verkrijgbaar bij de iTunes Store. Nieuw in versie 1.1 is het comfortabele browsen dankzij eenvoudige bladerfunctie, optimalisatie van het beeld in het nieuwsgedeelte, verdere ontwikkeling van het 360 graden interieuraanzicht van voertuigen en markering op de productfoto’s.

In een speciaal voor de applicatie gemaakte screencast is de software te zien terwijl deze in gebruik is en verder worden alle functies van de app samengevat en wordt uitgelegd hoe de app werkt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer