Foto’s: Grote elektrische Maxus vanaf 49.990 euro • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Grote elektrische Maxus vanaf 49.990 euro

Maxus, het nieuwe Chinese bestelautomerk dat behoort tot SAIC, levert vanaf eind juni zijn nieuwe grote elektrische bestelauto eDeliver9. De prijzen beginnen bij 49.990 euro.

Maxus wil met de eDeliver9 vaart maken in het segment van de grote elektrische bestellers, dat nu toe karig vertegenwoordigd is bij de e-vans.

Eind juni worden eerst de gesloten bestelautoversies leverbaar, in de maten L2H2, L3H2 en L3H3. ). Bovendien levert Maxus deze nieuwe eDeliver 9 L3H3 in een N2-versie (GVW 4,05 ton), die met B-rijbewijs is te rijden.

De gesloten bestelautoversie is verkrijgbaar met drie accupakketten, naar keuze 52, 72 of 89 kWh groot. De bijbehorende reikwijdtes zijn 186, 236 en 296 km (WLTP, gecombineerd). Er komt ook nog een 65 kWh accupakket voor de chassis-cabine versie. Deze komt later dit jaar op de markt, tegelijk met de dubbele cabine en de personenvariant.  Het laadvermogen bedraagt maximaal 1350 kg, het aanhangwagengewicht bedraagt 1500 kg.

Alle Maxus bestelwagens zijn standaard voorzien van zowel AC- als DC-laders. De Maxus eDeliver 9 is ook standaard voorzien van een on-board 3-fase AC-lader, waarmee 11 kWh kan worden geladen. Snelladen (DC) kan met 52 kW/h tot zelfs ruim 80 kW/h bij de grootste accu. Alle accu’s zijn daarmee in ongeveer drie kwartier voor ca. 80  procent op te laden.

Lees meer over de Maxus eDeliver9 op Bestelauto.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer