Ga naar hoofdinhoud

U2 rijdt Volkswagen

Het kan bijna niemand ontgaan zijn: de Ierse rockband U2 was de afgelopen twee dagen in Nederland voor hun nieuwe 360 Degrees Tour. Volkswagen hield er een bijzondere transportklus aan over: U2 reed namelijk door Nederland met een Volkswagen Multivan.

U2 rijdt VolkswagenBand en gevolg bivakkeerden zoals gebruikelijk in het uiterst luxueuze Amstel Hotel in Amsterdam. Daarvandaan kun je bijna op de fiets naar de Amsterdam Arena, waar de concerten plaatsvonden, maar U2 besloot tot iets meer comfortabel vervoer. En dus werd er een exclusief voor de band gereserveerde Volkswagen Multivan voor het Amstel neergezet.

Zanger Bono stond zoals altijd de fans graag te woord en hij deelde royaal handtekeningen uit, maar daarna koos hij er toch snel voor zijn Ierse achterwerk in de lederen fauteuils van de Multivan te plaatsen.

Bloggende TTM.nl medewerker Iep van der Meer vraagt zich af of dat wel rock ’n roll is, zo’n Multivan. En misschien heeft hij wel een beetje gelijk. Als het dan toch een Volkswagen moest zijn, waarom dan niet die lekkere lange Caddy Maxi Limousine?

VW Caddy Maxi Limousine

VW Caddy Maxi Limousine interieur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer