Ga naar hoofdinhoud

Drie nieuwe XF’s voor Kargro

De Kargro Groep heeft onlangs drie nieuwe DAF’s XF in ontvangst genomen, waarvan één in Low Deck uitvoering. De auto’s zijn geleverd door Cosmo Trucks Utrecht.

Kargro Lintire foto 1
Alle DAF’s zijn van het type XF440, dus met de nieuwe MX11 motor van 440 pk. Eén trekker is een XF440 FT LD, dus een Low Deck uitvoering met een achterasreductie van 2,36. De andere twee zijn XF440 FAS 6×2 met een 2,53 achteras en in LZV-uitvoering.

Kargro heeft nu een wagenpark van 26 trekkende eenheden, alle van het merk DAF. De chauffeurs van de nieuwe DAF’s krijgen van KF academie een training hoe het beste uit de Euro 6 DAF’s te halen. De driver performance assistants in de trucks gaan daar nog extra bij helpen.

Kargro foto 1
De Kargro Groep bestaat uit  Kargro Banden, Lintire, Banden Plan Europa (Bandag / UBO) en Rumal. Met bijna 200 medewerkers is de groep actief op Europees niveau in bandeninzameling,  bandenvernieuwing en bandenrecycling met wereldwijde export van karkassen en granulaten/poeders van gerecyclede schrotbanden. Er wordt gewerkt vanuit de vestigingen Montfoort (hoofdvestiging) Vianen, Nederweert, Emmeloord en Nieuwmoer in België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer