Loven Beheer Groep opent Euregionale vestiging • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Loven Beheer Groep opent Euregionale vestiging

Op 1 augustus heeft de Loven Beheer Groep een nieuwe vestiging geopend in het Duitse Düren. De nieuwe vestiging Loven Düren GmbH is gelokaliseerd dicht bij de A44, A4 en de A61. De vestiging is voor zowel lokale Duitse klanten als voor internationale klanten van de groep goed bereikbaar. De Loven groep is vanaf 1 augustus verantwoordelijk voor de verkoop en service van DAF in de gebieden Aken, Düren en Heinsberg. De DAF dealer Verspui trucks in Aken is met ingang van 1 augustus gesloten.

Loven Düren GmbHDe nieuwe vestiging concentreert zich op de service van voornamelijk DAF Trucks, maar ook kan men er terecht voor reparaties en onderhoud van andere truckmerken en trailers. Daarnaast is Loven begonnen met het opzetten van een uitgebreid netwerk voor de verkoop en distributie van truck- en traileronderdelen in het genoemde gebied.

Samenwerking

Loven werkt in de nieuwe vestiging samen met Hans Willi Eschweiler, die 40 jaar lang het gebied van service heeft voorzien. Door zijn team te combineren met voormalige medewerkers van Verspui trucks en met ervaren monteurs van de Loven vestiging in Hoensbroek, kan een hoog truck- en trailerserviceniveau gerealiseerd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer