Ga naar hoofdinhoud

Drie bedrijven samen sterk in Hardenberg

De drie bedrijven Truck & Trailer Company uit Ter Apelkanaal, ATL Renting uit Roosendaal en Trailer Service Ter Apelkanaal zijn in juli vorig jaar een samenwerkingsverband aangegaan en presenteren zich in Hardenberg als één.

ATLDe bundeling van de twee verhuurbedrijven, ATL Renting en Truck & Trailer Company  zorgt er voor dat transportondernemers, zowel beroeps- als eigen vervoer, een optimaal gebruik kunnen maken van een divers aanbod van huuropleggers. Het assortiment strekt zich uit van een multifunctioneel containerchassis tot een 93 kuubs walkingfloor en van een 60 kuubs AO kipper tot een 3-assige koeloplegger in Piekuitvoering. Ook megaschuifzeilopleggers behoren tot de voorraad en natuurlijk de standaardschuifzeil in XL uitvoering. Naast verhuur is ook leasing en koop mogelijk.

De samenwerking van deze twee bedrijven met Trailer Service Ter Apelkanaal waarborgt volgens hen een hoge kwaliteit van het te verhuren materiaal, daar TST  het complete onderhoud van genoemde bedrijven in Ter Apelkanaal regelt.

Tevens verricht TST onderhoud voor diverse vervoerders in de regio Oost-Groningen en Oost-Drenthe,  TST heeft namelijk de beschikking over APK faciliteiten en ook tachograafkeuringen voert men uit.

Voor de toekomst willen de twee verhuurbedrijven hun aandeel in de noordelijke huurmarkt verder verhogen, door ook in andere regio’s eventueel steunpunten te realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer