Eerste Strator naar België • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Eerste Strator naar België

De eerste Iveco Strator in België is een feit. Alain Cammaert, Iveco-dealer in Antwerpen, Gooik en Temse, nam de Strator in ontvangst uit handen van de Charles Feijts Groep. Voor de Charles Feijts Groep is dit de 15e Strator die afgeleverd wordt. Cammaert Trucks is een van de acht hoofddealers voor Iveco in België. De Strator zal actief ingezet worden voor demonstratie en show doeleinden.

Iveco Strator in BelgiëDe truck met neus is gebaseerd op een Stralis AS440S45T/P 4×2 trekker chassis en is voorzien van een 450 pk sterke Cursor 10 motor met Euro 5 emissie. De Strator Active Space cabine met hoog dak is ruim en biedt een prima werk- /en leefomgeving voor de chauffeur. De cabine kan optioneel voorzien worden van een vlakke vloer. Deze creëert een extra leefruimte voor de chauffeur buiten de 10 kubieke meter die de cabine reeds standaard biedt.

Iveco Strator in BelgiëDe Strator wordt op maat gebouwd volgens de specifieke klanten wensen en toepassingen. Ondanks de ombouw blijft de aandrijflijn voor 100 procent onaangetast, en zijn de gebruikte delen allen origineel Iveco, zodat de truck in elke Iveco werkplaats terecht kan voor onderhoud.

Na leveringen in Nederland, Denemarken en Duitsland en nu in België, bewijst de STRATOR zich steeds meer als grensoverschrijdende ‘imagebuilder’. De eerste rechtsgestuurde versie voor Engeland is inmiddels in opbouw. De Charles Feijts Groep produceert als enige in Europa fabrieksnieuwe trucks met neus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer