Erectietruck maakt tour door Nederland • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Erectietruck maakt tour door Nederland

Een wel heel speciale truck toert vanaf 9 juni a.s. door Nederland. De zogeheten ‘erectietruck’ doet ons land in het kader van de Europese voorlichtingscampagne ‘Gezondheid in beweging: Erectiestoornis? Praat erover’. De truck en trailer zien er imposant uit.

truck voor erectiestoornissenEen grote pillenfabrikant zegt met de campagne het taboe rond erectiestoornis te willen doorbreken. Ook wil zij voorkomen dat mannen met hun probleem blijven zitten of ongeschikte behandelingen op internet zoeken. De truck maakt vanaf volgende week dinsdag stops in Amsterdam, Den Haag, Maastricht, Utrecht en Rotterdam. De Nederlandse toer duurt tot 16 juni.

De campagne wordt georganiseerd met de Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuele Disfuncties. Deerectietruck2 tour is maandag in Portugal van start gegaan en doet na Nederland ook Polen, Roemenië en Spanje aan.

In de erectietruck zijn altijd een uroloog/seksuoloog en een verpleegkundige aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en informatie te geven over erectiestoornissen.

De truck en trailer die worden gebruikt voor de campagne zien er trouwens imposant uit.

erectietruck

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer