Ga naar hoofdinhoud

Heystee kiest voor Renault Trucks T-Drive

Heystee Transport en Expeditie uit Nederhorst den Berg heeft onlangs vier Renault-trucks aangeschaft. Het betreft Renault Trucks T-Drive, met onder meer twee keer een 4×2 met 430 pk en twee keer een 4×2 met 460 pk. De voertuigen werden geleverd door Volvo Group Truck Center Almere.

Renault Trucks T-Drive voor Heystee Transport en Expeditie_1De Renaults van Heystee zijn T-Drive 36 maanden operational lease uitvoeringen, inclusief een WA en volledig casco verzekering. Ook alle voorgeschreven reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zijn inbegrepen. Daarnaast beschikken de voertuigen over Optifleet: Renault Trucks’ fleetmanagementsysteem.

Het T-Drive concept biedt vaste exploitatiekosten; samen met het design van de truck redenen voor Renault Trucks te kiezen. “Zowel het design van het in- als exterieur van de Renault Trucks T heeft ons zeer positief verrast. Het design is bijzonder en wij waarderen dat. De voertuigen hebben een makkelijke in- en uitstap en zijn fijn te bedienen. Groot voordeel van het T-Drive concept is dat wij één vaste prijs per maand betalen en niet voor verrassingen komen te staan”, verklaart Harrie Heystee, directeur van Heystee Transport en Expeditie.

Heystee Transport is gespecialiseerd in volume en groupagetransporten van en naar Oostenrijk, Slovenië en Kroatië. Persoonlijke zorg en optimale service zijn voor het bedrijf belangrijk. De recent aangeschafte Renault Trucks T-Drive 4×2 trekkers beschikken over 430 of 460 pk. De voertuigen worden ingezet voor internationaal transport richting Engeland of rijden voornamelijk in de nationale distributie. Een van de voertuigen is aangeschaft ter vervanging.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer