Kühne verkoopt truckactiviteiten • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kühne verkoopt truckactiviteiten

Onderdelenimporteur- en distributeur Kühne stoot zijn truck- en traileractiviteiten af en doet ze over aan EPS Pagid uit Waalwijk. Dat meldt Automotive.

Truck-traileronderhoudDe voorraden van de merklijnen Ferodo, DON, Wira en Lemförder van Kühne worden door EPS Pagid overgenomen. Binnenkort zal EPS Pagid nog twee merken overnemen. De gesprekken met deze fabrikanten en Kühne lopen nog.

Volgens Fred Kamphuis, directeur marketing en ict van Kühne, gaat zijn bedrijf zich weer richten op de core-business, namelijk automaterialen, gereedschappen en dieselonderdelen. “Onze truck- en traileractiviteiten raakten langzaam ondergesneeuwd. De omzet was niet dalende, maar als we een groei wilden realiseren dan waren er investeringen nodig. Die investeringen vonden we het niet waard. Je kunt beter investeren in je core-business”, aldus Kamphuis.

EPS Pagid is in de truck- en trailerwereld geen onbekende en levert onderdelen in Nederland en België. Het voert merken als Pagid, Wabco, Timken, Hendrickson, Arvin meritor en SBT. EPS Pagid neemt op 15 mei de activiteiten van Kühne over.

Bron: Automotive

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer