Van Leeuwen Truckservice nieuwe MAN dealer Rotterdam • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van Leeuwen Truckservice nieuwe MAN dealer Rotterdam

Van Leeuwen Truckservice is sinds juni ook officieel MAN verkoop- en servicedealer voor Rotterdam, de Drechtsteden, een deel van de Alblasserwaard, de Hoeksche Waard en de Zuid-Hollandse Eilanden. Onder de serviceformule TrailerPartners opende het bedrijf in september een nieuwe servicevestiging aan de Columbusstraat op Distripark Eemhaven in Rotterdam-Albrandswaard.

Van Leeuwen MAN VW
Vanuit de nieuwe vestiging wordt gewerkt aan kostenefficiënt onderhoud van trucks en getrokken materieel. Deze nieuwe servicevestiging ligt pal aan de A15 tegenover de Waalhaven en is zodoende optimaal bereikbaar voor het verkeer van en naar de Botlek, Europoort en Maasvlakte.

Van Leeuwen Truckservice biedt eveneens een mobiele MAN werkplaats voor servicenooddienst (24h/7d), diagnoses en kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op locatie bij transportbedrijven. Zelfreparerende transporteurs worden ondersteund door de dagelijkse onderdelenbezorgdienst, MAN Fleetcare en de nieuwe mobiele MAN werkplaats.

Van Leeuwen MAN vw verkoopteamOm klanten in het gebied zo goed mogelijk te bedienen is het MAN verkoopteam uitgebreid. Want “alert zijn, snel schakelen en meedenken met de klant”, daar gaat het om volgens algemeen directeur Pieter van Leeuwen. Onder leiding van commercieel directeur Ton van der Eijk is het team, bestaande uit MAN verkopers Jan Talmon, Erjon Mulder, Arjon van As, Hans Kramers en Rens van Buuren, verantwoordelijk voor de verkoop in de regio’s Rotterdam, Maasdijk en Waddinxveen.

Van Leeuwen Truckservice biedt een breed servicepakket vanuit drie volledig uitgeruste werkplaatsen in Rotterdam, Maasdijk en Waddinxveen. Van Leeuwen Truckservice is dealer voor MAN trucks en de Volkswagen Crafter. Binnen het servicepakket vallen ook trailerservice, Volkswagen Bedrijfswagenservice, verhuur van bedrijfswagens en trucks, servicecontracten, levering en montage van Continental-banden, een Truckwash, handel in smeermiddelen en een modern Truck tankstation met acceptatie van cards van diverse maatschappijen. Van Leeuwen Truckservice is dit jaar ‘MAN Dealer van het Jaar’ en viert zijn 40-jarig jubileum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer