Ga naar hoofdinhoud

Mercedes-Benz lauwert dealer Hogenbirk

Mercedes-Benz Bedrijfswagen- en Truckdealer Hogenbirk, met vestigingen in Dordrecht en Rotterdam, is uitgeroepen tot de beste Mercedes-Benz dealer van Nederland op het gebied van klanttevredenheid.

 

Het bedrijf kreeg deze titel omdat beide vestigingen bijzonder hoog scoorden bij de klanttevredenheidsonderzoeken die Mercedes-Benz Nederland onder zijn klanten uitvoert. Dit gebeurt in het kader van Klant Nr. 1. Daarmee streeft de Nederlandse Mercedes-Benz organisatie – met succes – naar de meest tevreden klanten van Nederland. Door middel van enquêtes kunnen klanten alle aspecten hiervan beoordelen. Daaruit blijkt dat de complete Nederlandse Mercedes-Benz organisatie op een zeer hoog niveau acteert. De titel Beste Nederlandse Mercedes-Benz dealer op het gebied van klanttevredenheid werd dit jaar voor het eerst toegekend. 

Directeur Robert Hogenbirk, links op de foto, kreeg een speciale trofee overhandigd door CEO Mercedes-Benz Nedeland B.V. Winfried Blum.Bij Mercedes-Benz heeft klanttevredenheid de hoogste prioriteit. Daarom voert het merk al meer dan 18 jaar onderzoeken uit om de mate van klanttevredenheid te meten. Dat gebeurt via enquêtes die de klanten per e-mail ontvangen. Door middel van deze elektronische vragenlijsten beoordelen klanten hun dealer en hebben ze de mogelijkheid eventuele verbeterpunten aan te geven. Dit stelt de Nederlandse Mercedes-Benz organisatie in staat gericht te werken aan een nog betere dienstverlening.

In 2007 heeft Mercedes-Benz Klant Nr. 1 geïntroduceerd. De basis hiervan is dat klanttevredenheid structureel wordt geïntegreerd in álle processen. Met succes: bij elke Mercedes-Benz dealer van Nederland is maximale zorg en aandacht voor de klant vanzelfsprekend – iedere werknemer binnen het bedrijf handelt daar ook naar. Klanten van de Mercedes-Benz organisatie kunnen er daardoor van uit gaan dat een bezoek aan een Mercedes-Benz dealer gelijk staat aan een optimale dienstverlening. Zowel in de showroom als in de werkplaats krijgen ze de aandacht die ze verdienen. Mede daardoor krijgt elke klant het – terechte – gevoel dat hij speciaal is en dat hij  wordt gewaardeerd. Klant Nr. 1 maakt bovendien voor iedereen duidelijk welke Mercedes-Benz dealers (personenwagens en bedrijfswagens) het best scoren als het gaat om klanttevredenheid.

Mercedes-Benz Bedrijfswagen- en Truckdealer Hogenbirk, met vestigingen in Rotterdam en Dordrecht, is door zijn klanten beoordeeld als meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland. Tijdens een speciale bijeenkomst bij Mercedes-Benz Nederland in Utrecht kreeg directeur Robert Hogenbirk daarvoor een speciale trofee overhandigd. Hogenbirk over de prestigieuze onderscheiding, die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt: “Vorig jaar zijn we al uitgeroepen tot meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland en we zijn dan ook onzettend trots op deze nieuwe prijs. Deze trofee is te danken aan de tomeloze inzet van al onze medewerkers. Zowel in Dordrecht als Rotterdam hebben we zeer toegewijde teams die alles op alles zetten om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daardoor staan we bekend als echte probleemoplossers. Hoe moeilijk een probleem ook is of op welk tijdstip het zich ook voordoet: we zorgen altijd voor een oplossing. Dat beloven we niet alleen, we doen het ook.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer