Nieuwe manager voor Truckstore • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe manager voor Truckstore

Per 1 juli is Luc Lampaert (50) aangesteld als manager van TruckStore Nederland, onderdeel van Europa’s grootste handelaar in gebruikte vrachtwagens. Lampaert heeft meer dan 25 jaar ervaring in de internationale business van gebruikte trucks. Bij de Nederlandse vestiging in Roelofarendsveen volgt hij Jan de Geus op, die met ingang van 1 augustus met pensioen gaat. TruckStore valt onder de vlag van Mercedes-Benz.

Met Luc Lampaert haalt TruckStore Nederland iemand binnen met veel ervaring in de wereld van de gebruikte trucks. Zijn eerste stappen in de used truck business zette Lampaert eind 1992 bij Mercedes-Benz dealer Teluy/Ster Trucks in Nijmegen, tegenwoordig onderdeel van Wensink. In de afgelopen twintig jaar heeft Lampaert veel ervaring opgedaan in de internationale markt van gebruikte vrachtwagens, waaronder in Oost-Europa, het Midden-Oosten, Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Met het oog op de toekomst heeft de TruckStore-manager duidelijke doelstellingen voor ogen: “De band met de dealers versterken, potentiële klanten proactiever benaderen en onze export vergroten. Ik kijk er naar uit om samen met het team met deze speerpunten aan de slag te gaan.“

Luc Lampaert

De Nederlandse TruckStore-vestiging is een van de 24 dependances in Europa. TruckStore bestaat inmiddels 26 jaar en is uitgegroeid tot Europa’s grootste handelaar in gebruikte bedrijfswagens. Het internationale netwerk heeft meer dan 4000 gebruikte trucks klaarstaan in de meest uiteenlopende configuraties. In Nederland zijn de verschillende jong gebruikte voertuigen van TruckStore ook te vinden bij de diverse Mercedes-Benz dealers. De handelaar in gebruikte trucks biedt een uitgebreid dienstenpakket. Zo zijn de trucks niet alleen door middel van koop, maar ook door lease aan te schaffen. Een ander voorbeeld is de mogelijkheid tot het afsluiten van reparatie- en onderhoudscontracten. De garantie van TruckStore staat voor dekking van de aandrijflijn, geen eigen bijdrage, een gemakkelijke schadeafwikkeling, geen kilometerbeperking, een schadecentrum dat 24 uur per dag bereikbaar is en een hoge servicestandaard in heel Europa. Ondanks dat TruckStore onder de vlag van Mercedes-Benz valt, biedt het bedrijf ook trucks van andere merken aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer