Nabuurs investeert in TX MAX • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nabuurs investeert in TX MAX

Nabuurs Transport heeft de boordcomputers op 250 auto’s vervangen door de Transics TX MAX. Voor 150 vrachtauto’s is hierbij ook een documentenscanner aangeschaft.

transicsNabuurs Transport zet dagelijks zo’n 250 trucks in voor het vervoer van met name fast moving consumer goods. Deze wagens zijn onlangs uitgerust met de Transics TX MAX boordcomputer, die bij Nabuurs is gekoppeld aan ritplanningssysteem ORTEC TD en het MDRS NG boordcomputerplatform voor het verwerken van de uren-/onkosten van de chauffeurs en het genereren van managementinformatie.
Daarnaast staan 130 boordcomputers ook in verbinding met een TX DOCSCAN documentenscanner. Hiermee kunnen de chauffeurs vrachtbrieven al in hun cabine inscannen, waarna het gescande document door de boordcomputer naar de thuisbasis wordt verstuurd. Hier kan het digitaal worden gearchiveerd.
“Aan de hand van leverings- en debiteurennummers kunnen ook onze klanten deze scans meteen bekijken of downloaden”, vertelt Tjebbe Nabuurs, directeur van de gelijknamige logistiek dienstverlener in Haps. “En omdat de vrachtdocumenten zo eerder beschikbaar zijn, verloopt ook de facturatie sneller.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer